Punëtorët e Lotarisë kërkojnë miratimin e ligjit dhe kthimin në vendet e punës

 
Sindikata e Punëtorëve të Lotarisë ka protestuar para ndërtesës së Qeverisë me kërkesën për miratimin e ligjit për Lotarinë e Kosovës dhe kthimin në vendet e punës.
Sindikata ka paralajmëruar se do të vazhdojnë me protesta gjatë ditëve të punës deri në përmbushjen e kërkesës të tyre.
Ata kanë thënë se që një vit nuk kanë marrë paga dhe se po injorohen./21Media

Back to top button