Punëtorët e Lotarisë së Kosovës kërkojnë miratimin e ligjit dhe kthimin në vendet e punës

1 min read

 

Rreth 70 punëtorë të Lotarisë së Kosovës protestuan para Qeverisë së Kosovës, duke kërkuar miratimin e ligjit dhe kthimin në vendet e tyre të punës./21Media

Përgatititi: Shqipe Miftari

Kamera: Shqipe Miftari