Punëtorët po largohen nga puna!  

Punëtoret e sektorit privat kërkojnë mbështetje më të madhe nga shtetit     

Sindikata thote se pakoja emergjente e miratuar nga Qeveria e Kosovës nuk është e mjaftueshme që të paguhen të gjithë punëtorët e sektorit privat. Sipas tyre, punëtoret e sektorit privat po diskriminohen duke mos iu siguruar masa mbrojtëse dhe duke i larguar nga puna.(E pergaditi-Aurela ELSHANI-kamera- Sejdi CANOLLI)./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button