Një punëtor i një banke në Prishtinë, ka raportuar se nga persona përgjegjës të bankës janë deponuar 32 kartëmonedha dhe bankënota metalike në shumën 784 euro, të cilat dyshohet se janë të falsifikuara.

Të gjithat monedhat janë sekuestruar.

Policia bënë të ditur se rasti është duke u hetuar./21Media