PZAP hedh poshtë ankesën e Bekim Jasharit

1 min read

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ka refuzuar si të pabazuar ankesën e subjektit politik Lista e Pavarur Bekim Jashari, paraqitur kundër PDK-së, për shkak të parregullsive gjatë ditës së votimit.

Si rrjedhojë në Komunën e Skenderajt nuk do të ketë përsëritje të votimit.

Ky është rezultati pas numërimit të 100 për qind të votave në këtë komunë:

Fadil Nura – PDK 10 mijë e 532 apo 58,42%

Bekim Jashari – Lista e Pavarur 7 mijë e 212 apo 40%.