Qeveria e Kosovës miraton sanksionet ndaj Rusisë

Përfshijnë ngrirjen e aseteve të bankave dhe të individëve si dhe masa të tjera
Qeveria e Kosovës miratoi sanksione ndaj Rusisë pas sulmit të saj në Ukrainë. Sanksionet përfshijnë ngrirje të aseteve bankare dhe të individëve, ndalimin e qasjes së tyre në tregje financiare dhe masa të tjera që shenjestërojnë ndërmarrjet e rëndësishme ruse./21Media

Back to top button