Qeveria e Kosovës mori një sërë vendimesh

Ndahen 2.5 milion euro për blerjen e barnave esenciale, miratohet projektligji për bujqësi
Fokusohemi në zhvillimet tjera në vend. Në mbledhjen e sotme qeveria mori vendim për ndarjen e 2.5 milion eurove për blerjen e barnave esenciale. Njëherësh miratoi projektligjin për bujqësi, si dhe koncept-dokumentin për themelimin e Mekanizmit për Dokumentimin e krimeve të kryera gjatë luftës në Kosovë./21Media
 

Back to top button