Qeveria e Kosovës për shkak të rrezikut për virusin Covid-19, ka vendosur që të ndalojë hyrjen e personave që vinë nga Indi, Brazil dhe Afrika e Jugut.

Ndërkohë, shtetasit e Kosovës që vinë nga këto vende duhet të qëndrojnë në shtëpi për 14 ditë, duke bërë testim një herë në javë.

Qytetarët e Kosovës që kalojnë transit nuk kanë nevojë për karantinë.