Mbledhja e qeverisë në detyrë

Mbledhja e qeverisë në detyrë

Në mbledhjen e sotme qeveria në detyrë ndau mjete shtesë për institucione dhe sektorë të ndryshëm që kanë pasur angazhim të shtuar në përballje me pandeminë COVID-19. Po ashtu, u themelua edhe komisioni organizativ për shënimin e “Epopesë së UÇK-së”.(Teksti-Donika OASMANI, kamera-Lulzim FANA)/21Media