Qeveria miraton dy vendime të reja

Qeveria e Republikës së Kosovës ka mbajtur sot mbledhjen e radhës elektronike.

Ko është bërë e ditur përmes një komunikate për media nga Zyra e Kryeministrit.

Në këtë mbledhje Qeveria ka miratuar ndryshimet në tabelat 3.1 dhe 3.2 të Ligjit Mbi Ndarjet Buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2024, për të përmbushur obligimet e pakryera financiare dhe kontraktuale nga viti paraprak.

Dhe pasqyrën preliminare financiare për ekzekutimin e buxhetit dhe bilancin e fondeve për vitin 2023./21Media

Back to top button