Kurti: Trepça të mos varet nga qeveria, por e gjithë Kosova të varet nga “Trepça

Qeveria në detyrë ndau  3.5 milionë euro për Trepçën, në mënyrë që kjo ndërmarrje t’i paguajë obligimet dhe pagat e punëtorëve.
Kështu bëri të ditur kryeministri në detyrë Albin Kurti, gjatë vizitës së tij në Trepçë./21Media