Qeveria pret ndryshime pozitive për liberalizimin e vizave

Kryeziu: Qeveria e re ka qëllime të qarta për luftimin e krimit, korrupsionit dhe për reformën në drejtësi

Qeveria e Kosovës pret ndryshime në liberalizimin e vizave, tha zëdhënësi, Përparim Kryeziu, pasi, siç vlerësoi, kabineti i kryeministrit Kurti, gëzon legjitimet të madh popullor dhe politik për luftimin e krimit, korrupsionit dhe për realizimin e reformës në sistemin e drejtësisë. Theksoi se misionet diplomatike në Kosovë janë në dijeni për çdo zhvillim pozitiv, andaj presin që vendet skeptike të ndryshojnë qëndrimin për heqjen e vizave. Njohësi i këtyre zhvillimeve, profesori universitar, Afrim Hoti, tha se lajme me tone optimiste mund të priten gjatë gjysmës së parë të vitit 2022./21Media

Back to top button