QKUK-ja me Obelisk – nderohet sakrifica e punëtorëve shëndetësorë

Në hapësirat e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës u vu gurthemeli i obeliskut në nderim të kontributit dhe sakrificës së profesionistëve shëndetësorë. Obelisku parashihet të përurohet më 17 shkurt 2022./21Media

Back to top button