Elezi: Janë aprovuar 4 mijë e 811 vota nga diaspora, ndërsa janë refuzuar 1 mijë e 891

Elezi: Janë aprovuar 4 mijë e 811 vota nga diaspora, ndërsa janë refuzuar 1 mijë e 891

Qendra e Numërimit dhe e Rezultateve po vazhdon procesin e vlerësimit të pakove me fletëvotime që kanë ardhur nga jashtë Kosovës. Sipas zëdhënësit të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valmir Elezi, janë aprovuar 4 mijë e 811 vota nga diaspora, ndërsa janë refuzuar 1 mijë e 891 të tjera./21Media