Qorrolli: S’ka viza!

Qorrolli ka folur për liberalizimin e vizave

Opinionisti Vigan Qorrolli në “Click” të RTV21 ka thënë se nuk do të kemi liberalizim të vizave duke mos cekur se deri kur nuk do të ndodhë kjo.

Ai tutje tha se çështja e liberalizimit nuk është retorikë më pasi që është punë dhe kërkesë imidiate për të bërë demarkacionin dhe sundimin e ligjit prioritetet absolute në vend.

Qorrolli tutje tha se Qeveria e ardhshme do të ballafaqohen me situata të pakënaqësisë popullore pasi që kjo pakënaqësi është manifestuar me pjesëmarrjen e ultë në zgjedhje./21Media

Back to top button