Me hyrjen në fuqi të masave të reja nuk do të ketë më orë policore, ndërsa orari i gastronomisë do të zgjatet deri në orën 23:00. Po ashtu si masë lehtësues është edhe mospërdorimi i maskës për personat që ecin vetëm në rrugë. Lehtësimi i masave erdhi pas rënies së numrit të të vdekurve dhe të infektuarve me COVID-19. Në këtë temë ndjekim një ankëtë me qytetarë.(Teksti-kamera: Shqipe Miftari)/21Media

Me hyrjen në fuqi të masave të reja nuk do të ketë më orë policore, ndërsa orari i gastronomisë do të zgjatet deri në orën 23:00. Po ashtu si masë lehtësues është edhe mospërdorimi i maskës për personat që ecin vetëm në rrugë. Lehtësimi i masave erdhi pas rënies së numrit të të vdekurve dhe të infektuarve me COVID-19. Në këtë temë ndjekim një ankëtë me qytetarë.(Teksti-kamera: Shqipe Miftari)/21Media