Një person bë për spital të shtunën në Suharekë ngaqë ra në një hendek nga një lartësi prej një 1 metër.

“Viktima mashkull kosovar, nga pakujdesia duke ecur mbrapa, rrëshqet dhe bie në një hendek në lartësi rreth një metër. Viktima ka pësuar lëndime trupore dhe ka pranuar tretman mjekësor ne QKMF Suharekë dhe me pas është dërguar në Spitalin Rajonal e Prizrenit.”, informoi sot policia./21Media