Raporti i punës së Ministrisë së Financave për vitin 2019

Raporti i punës së Ministrisë së Financave për vitin 2019

Ministri në detyrë i Financave, Lulzim Rafuna, prezantoi raportin e punës së kësaj ministrie gjatë vitit 2019, ku u bë e ditur se të hyrat e përgjithshme buxhetore kanë shënuar rritje prej 6.8 përqind. Rafuna tha se sa i përket performancës ekonomike ka një rritje prej 4 përqind, që sipas tij, është e shtyrë nga investimet private, publike dhe nga konsumi privat.(Teksti-Valmira HOTI, kamera- Lulzim FANA./21Media