Rama urdhër ministrave: S’ka udhëtime luksi e dhurata

1 min read

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama mbajti mbledhjen e parë të qeverisë në mandatin e tretë, menjëherë pas betimit në Presidencë.

Vendimi i parë i qeverisë së re ishte ai lidhur me kodin etik të qeverisë, i cili duhet të zbatohet nga çdo ministër apo zëvendës i tij.

Teksa theksoi faktin se kodi etik i qeverisë është në fuqi nga 2013 kryeministri risolli në vëmendje faktin se sipas kodit anëtarët e qeverisë nuk duhet të udhëtojnë në biznes klas as që nuk mund të u pushojnë jashtë shtetit apo të darkojnë dhe drekojnë në festa kur janë në orar të punës.