Raportohen disa raste për falsifikim të parave

Policia e Kosovës ka arrestuar tre persona të dyshuar për shpërndarjen e parave të falsifikuara. Rasti ka ndodhur të mërkurën në Vushtrri dhe nga personat e njëjtë janë konfiskuar monedha metalike nga 2 euro.

Policia ka bërë të ditur se personave të dyshuar u janë konfiskuar edhe një automjet dhe katër telefona.

Përveç këtij rasti, për falsifikim të parave është raportuar edhe më herët gjatë ditës së mërkurë në Vushtrri.

Një person ka informuar se janë pranuar 200 euro para të falsifikuara, të cilët më pas janë konfiskuar nga Policia dhe rasti është duke u hetuar.

Ndërsa një tjetër rast është raportuar në Graçanicë ku një femër ka hasur në një kartëmonedhë prej 50 euro e cila dyshohet të jetë e falsifikuar.

Gjithashtu, në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës, bëhet e ditur një person në Pejë ka informuar se ka hasur në një kartëmonedhë prej 50 euro e cila dyshohet të jetë e falsifikuar.

Sipas Policisë, ato janë konfiskuar ndërsa rastet janë duke u hetuar.

Back to top button