Rashiti: Surprizë – mos reagimi i BE-së


Drejtori i Grupit të Ballkanit për Politik flet për zhvillimet e fundit në vend

Kosova duhet të shkojë në dialogun e Brukselit me çdo kusht dhe duke përdorur të gjithë fuqinë politike e institucionale. Kështu vlerëson drejtori i Grupit të Ballkanit për Politika, Naim Rashiti.(E pergaditi-Aurela ELSHANI)/21Media

Back to top button