Reagime: Pensionistët të zhgënjyer nga rritja!

1 min read

Komuniteti I pensionistëve, përfshi edhe Shoqatën e Invalidëve të Kosovës dhe atë të Personave me aftësi të kufizuara, janë shprehur të zhgënjyer me vendimin e fundit të qeverisë së Kosovës për rritje të pensioneve.(Teksti-Shqipe Miftari, kamera- Gyner MUja)./21Media