Reagime: Si “lexohen” mesazhet e kancelarit gjerman Scholc?

Njohës të rrethanave politike veçojnë thekset për dialogun Kosovë – Serbi dhe për vizat
Mesazhet e kancelarit gjerman, Scholz gjata vizitës në Kosovë vlerësohen të rëndësishme nga njohës të rrethanave politike. Veçojnë thekset për dialogun Kosovë – Serbi dhe për për liberalizimin e vizave.(Përgatiti: Albulena Nuha,Kamera: Sejdi Canolli).em>/21Media

Back to top button