Reagon Organizata e Veteranëve të Luftës (Video)

“Familjarët e Hysni Gucatit dhe i të tjerëve në Hagë nuk kanë pasur mundësi t’i vizitojnë”
Organizata e Veteranëve të Luftës të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës reagoi për shkak se, siç u tha, familjarët e Hysni Gucatit dhe shumicws sw tw të tjerëve, të cilët po mbahen në paraburgim në Hagë, nuk kanë pasur mundësi t’i vizitojnë.

Back to top button