​Miratohet Projektligji për plotësim-ndryshimin e Ligjit për financimin e partive politike

​Miratohet Projektligji për plotësim-ndryshimin e Ligjit për financimin e partive politike

Komisioni për Buxhet dhe Transfere në mënyrë unanime miratoi në parim Projektligjin për plotësim-ndryshimet e Ligjit për Financimin e Partive Politike. Derisa në raportimin e tij para këtij komisioni guvernator i BQK-së, Fehmi Mehmeti bëri me dije se, rënia ekonomike në Kosovë në vitin 2020 si shkak i pandemisë Covid-19 pritet të jetë 7.2 për qind.(Teksti-Albulena NUHA, kamera- Kushtrim RRMOKU)/21Media