Saldimi dhe Elektrika disa nga fushat që mund të trajnohen të rinjtë

Saldimi dhe Elektrika disa nga fushat që mund të trajnohen të rinjtë

Korporata Energjetike e Kosovës si pjesë të përgjegjësisë së saj sociale, mori vendim që t’i trajnoj 100 të rinj në Qendrën e trajnimeve që funksionon në kuadër të kësaj korporate. Për shkak se kjo korporatë operon në territorin e komunës së Fushë Kosovës dhe asaj të Obiliqit, të rinjtë duhet të jenë nga këto dy komuna./21Media