Ricky Martin mohon akuzat për abuzim në familje

1 min read

Ricky Martin mohoi akuzat pas një urdhër ndalimi nën akuzat për abuzim në familje dhe beson se ai do të shfajësohet plotësisht.

Një ankesë u bë sipas ligjit 54, i njohur gjithashtu si Akti i Parandalimit dhe Ndërhyrjes së Abuzimit në Familje sipas Gazetës Gjinore dhe Ligjit të Georgetown, por për shkak të natyrës së projektligjit, autoritetet nuk e zbuluan emrin e kërkuesit.

“Akuzat kundër Ricky Martin që çojnë në një urdhër mbrojtjeje janë krejtësisht të rreme dhe të fabrikuara. Ne kemi shumë besim se kur të dalin faktet e vërteta në këtë çështje, klienti ynë Ricky Martin do të shfajësohet plotësisht”, thanë përfaqësuesit e Martin.

Telemundo raportoi se detajet rreth ankesës janë ende të paqarta. Urdhri u lëshua nga gjyqtarja Raiza Cajigas Campbell e Gjykatës së Shkallës së Parë të San Juan.

Zyrtarët thuhet se sqaruan gjithashtu se kërkuesi fillimisht nuk paraqiti një ankesë në polici, por në vend të kësaj shkoi në gjykatë me të drejtën e tyre për të kërkuar një urdhër mbrojtjeje./21Media