Rifillon aplikimi i implanteve dentare në QKSUK

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës (QKSUK) ka njoftuar se nga dje ka rifiluar aplikimi i implanteve dentare në Qendrën Klinike Spitalore dhe Universitare.

Në njoftimin e SHSKUK, trajtimi i filluar me vendosjen e implanteve në Klinikën e Kirurgjisë Orale do të vazhdojë me rehabilitimin protetikor në Klinikën e Protetikës Stomatologjike të QKSUK-së.

“Me këtë shënohet një arritje të re në ofrimin e shërbimeve më të avancuara që kanë munguar në sistemin publik shëndetësor”, thuhet në njoftim.

Back to top button