Rihapet linja ajrore Kosovë-Kroaci

Do të bëhën tri fluturime në javë: e hënë, e mërkurë e shtunë
Është rikthyer sot linja ajrore Prishtinë-Zagreb, në të cilin rrealcion tani e tutje do të ketë tri fluturime brenda javës: të hënën të mërkurën dhe të shtunën./21Media

Back to top button