Opozita: Kjo Qeveri nuk ka vullnet që të nxjerrë edhe një pako të re

Opozita: Kjo Qeveri nuk ka vullnet që të nxjerrë edhe një pako të re

Pas hyrjes në fuqi të Ligjit për rimëkëmbje ekonomike, njohës të ekonomisë dhe opozita kërkojnë nga Qeveria të nxjerr edhe një pako të tretë për rimëkëmbje ekonomike që është më gjithëpërfshirëse për qytetarët dhe bizneset. Marrë parasysh vonesat për miratimin e Planit për rimëkëmbje ekonomike, partitë opozitare, thonë se kjo Qeveri nuk ka vullnet dhe aftësi që të nxjerrë edhe një pako të re për mbështetjen e qytetarëve dhe bizneseve në pandemi./21Media