Rexha: Ka rrezik të keqpërdoren të dhënat!

Rexha: Ka rrezik të keqpërdoren të dhënat!

Në mbarë Kosovës nga dje nisi aplikimi online për të marr 10% të kontributeve në fondin pensional. Një profesor i sigurisë kibernetike rrëfen se metoda që kanë zgjedhur për të aplikuar nuk është e sigurt. Madje thotë se sherrin mund t’ia shohim, nëse nuk rriten masat e sigurisë. Krejt kjo sepse dikush mund t’i vjedh të dhënat, numrin personal dhe konton e bankës, që aplikuesit i kanë dhënë online.(E pergaditi RTV 21)./21Media