Rimëkëmbja ekonomike!

1 min read

Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /home/rtv21new/public_html/wp-content/themes/newsphere-pro/inc/hooks/hook-single-header.php on line 65

Çfarë masa morën Kosova Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria? 

Pas shëndetësisë, pandemia COVID-19, më së shumti ka dëmtuar bizneset, një numër i madh i të cilave tashmë kanë falimentuar, ndërsa dhjetëra mijëra punëtorë kanë humbur vendet e tyre të punës për shkak të vështirësive që ka shkaktuar virusi në këtë fushë. Kronika në vijim flet për veprimet e Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut, të cilat janë përpjekur që me pako ekonomike të shpëtojnë bizneset nga falimentimi e të ruajnë numrin e të punësuarve./21Media