Rita e Vera Ora pjesë e fushatës për raportimin e dhunës

Këngëtarja shqiptare, Rita Ora bashkë me nënën e saj, Vera Ora i janë bashkuar fushatës institucioneve kosovare të drejtësisë për raportim të dhunës.
Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu ka publikuar videon e dyshes në Facebook, të cilat bëjnë thirrje që “viktimat e dhunës të mos heshtin, ta raportojnë dhunën”.
Para pak ditësh, Kosova hapi fushatën globale “16 ditët e aktivizmit kundër dhunës në familje dhe dhunës në bazë gjinore”./21Media

Back to top button