Trembëdhjetë nga rojet e Mbretëreshës u janë dhënë dënime të ashpra me burg për thyerjen e rregullave Covid-19 ndërsa bënin një aheng të lezetshëm pranë Kalasë së Windsor, raporton Mirror përcjell portali rtv21.tv

Burimet e mbrojtjes kanë konfirmuar se katër nga burrat besohet të kenë rezultuar pozitiv për kokainë dhe do të dëbohen nga ushtria kur të kenë vuajtur dënimet e tyre.

13 ushtarët u dënuan nga Oficeri i tyre Komandues pasi u pyetën në një seancë gjyqësore Përmbledhje Dëgjimi në kazermat e tyre Windsor në fund të javës së kaluar./21Media