Futbollisti portugez Cristiano Ronaldo hapi një hotel në Madrid, një vit pas datës së planifikuar.

Hoteli nga zinxhiri Prestana CR7, i cili Ronaldo është bashkëpronar, po hap një numër dhomash, të cilat ngadalë do të rriten derisa hoteli të hapet plotësisht.

Hoteli ka 168 dhoma dhe ndodhet në Gran Via qendrore të Madridit, numër 29, në ndërtesën Casa del Libro, e cila daton që nga viti 1920 dhe i është nënshtruar një restaurimi të plotë.

Punimet, në të cilat u investuan 13 milionë euro, u kërkua të sigurojnë të gjithë komoditetin dhe stilin modern që të kujton epokën e artë të Madridit.

Ky është hoteli i parë i këtij zinxhiri jashtë Portugalisë, pas suksesit të hoteleve në Lisbonë dhe Funchal.