Elezi: Vetëm 80 vendvotime nuk janë procesuar si të rregullta

Elezi: Vetëm 80 vendvotime nuk janë procesuar si të rregullta

Qendra e Numërimit dhe e Rezultateve sot ka filluar procesin e vlerësimit të pakove me fletëvotime që kanë ardhur nga diaspora. Sipas zëdhënësit të KQZ-së, Valmir Elezit, vetëm 80 vendvotime nga rreth 2 mijë nuk janë procesuar si të rregullta për shkak të problemeve  të ndryshme.(Teksti-Donika OSMANI, kamera- Fatos VESELI)./21Media