Rrëshqitje dheu në rrugën Prishtinë-Podujevë

Në magjistralen Prishtinë – Podujevë, saktësisht ne fshatin Lupç ka pasur rrëshqitje të dheut.

Punëtorë të mirëmbajtjes së rrugëve janë parë duke larguar dheun dhe gurët nga rruga.

Raportohet se qarkullimi nuk është ndërprerë.

Back to top button