Zeqiri: Shteti privilegjon sektorin publik, diskriminon sektorin privat.-Smaili: 39 për qind e ndërmarrjeve janë mbyllur tërësisht

Zeqiri: Shteti privilegjon sektorin publik, diskriminon sektorin privat.-Smaili: 39 për qind e ndërmarrjeve janë mbyllur tërësisht

E në këtë kohë pandemie rreth 40 për qind e ndërmarrjeve janë mbyllur beri të ditur Oda e Afarizmit të Kosovës e cila poashtu ngriti shqetësimin për gjendjen e vështirë të krijuar në vend si pasojë e mungesës së ndihmës së shtetit dhe mostrajtimin e barabartë të punëtorëve në sektorin privat dhe publik. Këto shqetësime kjo Odë i prezantoi në një konferencë për media me temën “Shkelja e të drejtave kushtetuese të qytetarëve dhe bizneseve”./21Media