Çfarë deklaruan sot Rexha e Lluka para Komisionit Parlamentar për Privatizim?

Çfarë deklaruan sot Rexha e Lluka para Komisionit Parlamentar për Privatizim?

Sot para Komisionit Hetimor Parlmentar ishin kyesuesi i Bordit të AKP-së Blerim Rexhën dhe ish-Drejtori Menaxhues në Agjencinë Kosovare për Privatizim Shkëlzen Lluka.

Ish-kryesuesi i Bordit të AKP-së Blerim Rexha vuri në pah se 5 mijë ari tokë janë shitur nga një euro për ari…/21Media