Rritja ekonomike më e ulëta në dekadën e fundit!

Ekspertët kërkojnë masa ndaj inflacionit

Kosova sivjet do të ketë një ngadalësim të theksuar të rritjes ekonomike. Kësisoj Banka Qendrore e Kosovës dhe ekspertët thonë se rritja e Bruto Produktit Vendor për vitin 2022, do të jetë më e ulëta në 10 vjetët e fundit.  Njohës të ekonomisë kërkojnë që të ndërmerren masa për zbutjen e efektit të inflacionit./21Media


Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button