Rritja ekonomike sivjet mbi 7%

Rukiqi: Qeveria të shtojë zbatimin e investimeve kapitale
Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, tha se deri në fund të këtij vitit parashikohet që në Kosovë të ketë rritje ekonomike jo më pak se 7%. Për ta synuar këtë rritje edhe viteve tjera, sipas tij, duhet të ketë një dinamikë të zbatimit të investimeve kapitale. Por, pavarësisht kësaj rritjeje ekonomike, shtrenjtimi i produkteve të ndryshme ushqimore dhe jo vetëm ka shkaktuar shqetësim te qytetarët!/21Media

Back to top button