8 minorenë kanë rrezikuar të mbyten 0.7 milje larg nga bregut të detit në Sarandë

8 minorenë kanë rrezikuar të mbyten 0.7 milje larg nga bregut të detit në Sarandë

Për shkak të mbingarkesës në barkën- pedalon dhe dallgëve të forta të detit, fëmijët kanë rrezikuar jetën e tyre dhe kanë kërkuar ndihmë.

Disa persona të tjerë që i kanë parë në vështirësi minorenët kanë njoftuar policinë, të cilët sapo kanë marrë thirrjen për ndihmë, nëpërmjet mjeteve lundruese kanë dhënë ndihmën që duhej duke shpëtuar të gjithë fëmijët që ndodheshin në këtë pedalon, pa probleme për shëndetin e tyre.