SBASHK në pritje të rrogave me ligjin e ri të pagave   

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës së Kosovës pret që me ligjin e ri të pagave të ketë rritje të rrogave për punëtorët e arsimit.
Nga SBASHK-u thonë se nëse qeveria nuk u përgjigjet deri në majin prill atëherë do të ndërmerren masa duke përfshirë edhe greva. (Përgatiti: Aurela Elshani)./21Media

Back to top button