Trump braktis marrëveshjen për luftë kundër ndryshimeve klimatike

Trump braktis marrëveshjen për luftë kundër ndryshimeve klimatike

Bashkimi Evropian nuk po shqyrton vendosjen e sanksioneve tregtare ndaj SHBA-ve nëse presidenti amerikan Donald Trump braktis marrëveshjen për luftë kundër ndryshimeve klimatike, deklaroi të enjten komisari evropian për çështje klimatike dhe energjisë Migel Arijas Kanjete.

“Kjo nuk është diçka që jemi duke shqyrtuar”, tha Kanjete për agjencinë Reuters.