Sejdiu prezanton mjekun e parë që ka bërë patentimin në lëmin e mjekësisë në Kosovë

Kryetari i Odës së Mjekëve të Kosovës, Pleurat Sejdiu sot do të mbajë një konferencë për shtyp, ku temë kryesore do të jetë Enver Hoxha, mjeku i parë që ka bërë patentimin në lëmin e mjekësisë në Kosovë.
Patentimi i produktit është bërë në Gjermani. Enver Hoxha është specialist i Kirurgjisë Plastike dhe anëtar i Odës së Mjekëve i cili ka kryer patentime në Gjermani dhe tani për herë të parë në Kosovë.
Konferenca mbahet në zyrat e Odës së Mjekëve, prej orës 11:00.

Back to top button