Sektori Privat ka mungesë të punëtoreve!

Ngritja e Pagave dhe ditet e Pushimit – pabarazia në mes të sektorit public dhe ati privat po shihen si dy akteret kryesor qe kan ndikuar në mungesen e puntorve në vendin tonë. (Gazetare&Kamera Shqipe Miftari). /21Media

Back to top button