Qytetarët serbë në anë të ndryshme të Kosovës kanë dalë në votime për president të Serbisë. Këto zgjedhje anipse nuk janë pritur mirë nga popullata shqiptare megjithatë faktori ndërkomb nëtar i ka përkrahur dhe si të tilla deri këtyre momenteve janë zhvilluar normalisht dhe pas asnjë eksces. Vendvotimet u hapën në orën 7 të mëngjesit dhe deri në mesditë një numër bukur i madh iu drejtua kutive të votimit për të shfrytëzuar të drejtën e tyre./21Media

Qytetarët serbë në anë të ndryshme të Kosovës kanë dalë në votime për president të Serbisë. Këto zgjedhje anipse nuk janë pritur mirë nga popullata shqiptare megjithatë faktori ndërkomb nëtar i ka përkrahur dhe si të tilla deri këtyre momenteve janë zhvilluar normalisht dhe pas asnjë eksces. Vendvotimet u hapën në orën 7 të mëngjesit dhe deri në mesditë një numër bukur i madh iu drejtua kutive të votimit për të shfrytëzuar të drejtën e tyre./21Media