Sezoni i 4 i “Stranger Things” do të publikohet këtë javë

Sezoni 4 i ”Stranger Things” do të dalë më në fund këtë javë.

Vëllimi 1 do të bjerë këtë të premte dhe Netflix po bën shtytjen e fundit të marketingut për ta bërë këtë sezonin më të madh deri më tani për serialin e njohur horror.

Për t’u përgatitur për ”Stranger Things”, Netflix sapo ka publikuar një trailerin përfundimtar për sezonin 4 dhe videot përmbledhëse për të tre sezonet e mëparshme.

Videot e përmbledhjes janë një udhëtim i mrekullueshëm nostalgjie dhe një kujtesë se sa larg kemi arritur me gjithë këta personazhe tashmë të dashur.

Sezoni 1 na prezantoi me këtë botë misterioze tmerri, plot komplote qeveritare, biruca dhe dragonj, lumturia e viteve ’80 dhe Demogorgonët e frikshëm. Harku i parë i serisë pa Eleven duke ikur nga Hawkins Lab dhe Will Byers duke u zhdukur në The Upside Down.

Sidoqoftë, në aspektin shoqëror, tema më e madhe e diskutimit ishte nëse Barb ishte ende gjallë. Mjerisht, siç do të mësuam në sezonin e ardhshëm, ajo nuk ishte.

Videoja e sezonit 2 fokusohet në Will që është ende i lidhur me The Upside Down, prezantimi i Max ( Sadie Sink), Hopper filloi të rrisë Eleven si fëmijën e tij dhe ngritja e ushtrisë Demodog

. Sezoni i dytë pa gjithashtu transformimin e personazhit të Steve nga ngacmuesi juaj stereotip në heroin e preferuar të fansave, si dhe fillimin e romancës midis Nancy dhe Jonathan. Sidoqoftë, detaji më i rëndësishëm i komplotit i zgjeruar në këtë sezon ishte Eleven që gjeti më shumë nga “Hawkins Experiments” në episodin famëkeq të shtatë të sezonit.

Shumë fansa e kanë quajtur këtë devijim të veçantë narrativ si më të dobëtin e serialit deri më tani.

Duke u thënë kështu, me shkallën e ardhshme të madhe të Sezonit 4 dhe tetë minutat e para të sezonit të ri duke qenë një rikthim i madh në kohën e Eleven në Hawkins Lab, kjo temë e komplotit mund të jetë bërë shumë më e rëndësishme./21Media

Back to top button
close button