SHBA: Deficiti më i ulët tregtar prej tetorit

Deficiti tregtar i SHBA-ve në mars ka rënë në nivelin më të ulët që prej tetorit të vitit të kaluar, pasi importi dhe eksporti shënuan rënie

Agjencia AP transmeton se deficiti i SHBA-ve në tregtinë e mallrave dhe shërbimeve jashtë vendit ra në muajin mars në 43,7 miliardë dollarë nga 43,8 miliardë dollarë nga shkurti, sipas të dhënave të Ministrisë së Tregtisë së SHBA-ve.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button