“SHBA-ja ka interesim të shtuar për përfundimin sa më parë të dialogut Kosovë-Serbi”

Mesazhi i një dite më parë gjatë vizitës në Kosovë e dy zyrtarëve të lartë amerikanë Karen Donfried dhe Gabriel Escobar që me urgjencë të vazhdojë dialogu Kosovë- Serbi, po komentohet ndër njohës të rrethanave politike. Vlerësojnë se administrata amerikane ka interesim të shtuar për përfundimin e këtij dialogu me pritjet që sa më parë do të duhej të arrihej marrëveshja përfundimtare./21Media

Back to top button